7 dagen per week/ 24 uur per dag schipholvervoer luxe vervoer van en naar Schiphol Airport

Schipholtaxifriesland.nl is onderdeel van Vervoersgroep Noord BV, de specialist in maatwerk oplossingen in het personenvervoer én snel transport binnen West Europa.


Vervoersgroep Noord BV is een ervaren partner in het verzorgen van de complete logistieke coördinatie van evenementen. Wij kunnen de gehele voorbereiding en uitvoering van de logistieke vraagstukken voor, tijdens en na een evenement verzorgen. Zo verzorgen wij ondermeer de ritplanning naar evenementen toe. Wij coördineren de afvoer van de vertrekkende bezoekerstromenen van evenementlocaties. Ook richten wij evenementlocaties in op het gebied van veilig en praktisch aan- en afvoeren van bezoekersstromen. Daarnaast doen wij aan advisering.

Vaak is de logistieke coördinatie van aan- en afvoer van bezoekerstromen in onze ogen een onderbelichte kant in de voorbereiding en uitvoering van evenementen . Wij zijn van mening dat het wél een sterk beeldbepalende ervaring is voor bezoekers van evenementen. We hebben er onze eigen visie op. Graag willen wij deze visie met u delen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het hiernaast afgebeelde contactformulier of neem direct contact met ons op via 058-2023040.

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040

Snel transport

Snel transport

Vervoersgroep Noord BV is dé specialist is het afleveren van zendingen met een zéér hoog spoedeisen.....

Lees meer
Event Management

Event Management

Vervoersgroep Noord BV is een ervaren partner in het verzorgen van de complete logistieke coördinatie van evenement.....

Lees meer
Personenvervoer en Directievervoer

Personenvervoer en Directievervoer

Vervoersgroep Noord BV is ooit begonnen als straattaxibedrijf in de stad Leeuwarden. Begonnen met één auto.....

Lees meer